Friday, May 23, 2008

Orang Bujang

Isteri comel saya sedang berkursus selama sebulan..
tinggallah saya seorang diri di rumah..
jadi bujang selama sebulan..

bangun pagi tadi, malasnya nak gosok baju..
esok hari sabtu,
kena basuh baju sendiri..
rumah kena kemas sendiri..

dah lama saya tak gosok baju sendiri..
basuh baju sendiri..
sebulan ni, saya perlu membuat itu semua semula..
sendiri...

9 comments:

Anonymous said...

hai cik abang...siannya...kena survive la skit...kang lepas ni kena jaga anak ke plak...hehe...

ala, lepas ni isteri cik abang tu lagi la kena tinggal 6 bulan...pehh, lama tuh..hehe...tapi, hujung minggu leh jumpe lagi kan...

k, pesanan penting;
1. jangan lupe buang sampah kalau dah penuh terutama bile ada baki nasi...
2. jangan lupe basuh baju.
3. jangan lupe basuh pinggan...
4. dan lain-lain la yang patut ye...kot2 la pas ni balik lepas sebulan...terkejut plak...

tapi, rasanya cik abang pun suka kan? boleh baca surat khabar lama2..xde orang kacau dah...hehe

k, time ni la cik abang ada banyak masa...dekatkan diri ngn pencipta...betul tak?jgn lupe doakan isteri comel cik abang tu ye...hehe

- isteri solehah,ipn(leh pakai internat tau),10.34pm

KiMi said...

hahahaha.mati la.bini tadak.

Anuar Manshor said...

Bagusnya Fad... Kalaulah...

NURUL HANA said...

nadmin dan fad..semoga bahagia selalu..lawatilah ke laman blog akak..di www.inspirasihana.blogspot.com

NURUL HANA said...

masukkan senarai akak dalam blog nadmin yerk..baru buat je...promo la sikit..hehe...www.inspirasihana.blogspot.com

Mohd Nadmin said...

anonymous:
ye cik adik isteri solehah..abang akan ingat semua itu..hehe

kimi:
tak mati lagi..nyawa-nyawa ikan je..

anuar:
kalaulah ape?haha

kak hana:
saya dah lawat dan link kan blog akak..akak plak?

Fadhilah said...

anuar:aper?kalaulah?ello,tak tgk skill sy masak dan gosok baju lagi nih!Nadmin,so sweet fad siap pesan thru your blog,alahai!Bertuah nadmin!kim salam fad yer.

Wasunni Al-Kelantani said...

nadmin..hehe..kesian kat kau..rileks la bro...aku dulu pun stay sorang juga sebab wife aku kena mengajar di uia kuantan..aku pulak keja di uia gombak..so..aku pun duk sorg2 juga kat gombak tu..apa2pun semua kita kena buat sendiri..hehe..yang penting rumah mesti kemas rrr...ingat pesan wife ko tu..hehe

NURUL HANA said...

Nadmin..akak dah masukkan dalam link pun (",)