Wednesday, July 18, 2007

Akulah perindu

Aku sekarang dah tinggal di Taiping..Buat sementara..tak tau sampai bila sementaranya..
tinggalkan isteri jauh di KL...weekend husband and wife la kiranya aku dengan org rumah aku..
bukan mudah oo...isteri tercinta jauh di mata..tapi kata orang, sayangkan isteri tinggal-tinggalkan...betul ke?..mungkin ada betulnya..setiap minggu, akulah perindu...tunggu untuk sampai waktu..bertemu dengan isteri... gembira bukan kepalang apabila isteri tercinta muncul di pandangan..dengan senyuman yang menawan..hati keruan jadi tenteram... indahnya saat itu..
hidup begini, terasa seperti bercinta... tiap-tiap hari bergayut kat telefon melepaskan rindu (aku x penah pun buat mcm tu waktu bercinta dulu..hehehe)..bangun pagi..telefon dicari..sms pemula hari..sampai ofis..call...kat mana tu sayang?...walau dah hafal aktiviti harian...time rehat...sms..dah makan?..makan apa?...dah solat?...

Tapi kan lagi indah kalo hari-hari di depan mata?...

2 comments:

arin said...

amboi Tuan Nadmin..bercinta lepas kawen nmpk.ok la tuh, rindu2an tu kan best..sorila tak sempat nk contact smnjak dtg ke ipoh ni.dh dua mggu kt sini dh stabil sket baru la aku sempat2kan contact membe2.. okeh! take care..

fanadunia said...

nadmin to arin

wah..dah start jd lawyer ye? mcm mn rasa?..ko practice kat firm mana?..ok..all the on ur career..