Thursday, May 11, 2006

Konfius

Konfius...kali ni aku betul-betul konfius...
lepas seminggu aku chambering kat firm kat batu pahat tu, aku masih lagi konfius aku nak chambering kat batu pahat ke atau kat kuala lumpur..
tambah-tambah bos aku janjikan macam-macam kat aku..
"I promise u that will be someone one day...if u do chambering with me.."
tapi bila aku balik kl ni, ramai orang suruh aku chambering kat sini..
baru je aku call bos aku tadi..dia macam tak nak lepaskan aku je..
ehhhh...konfius...konfius....

3 comments:

Sahal Fikri said...

hmm..mmg susah nak wat decision..tp lepas ko dah kahwin ni, aku ingat better gak ko stay kat BP.. kalau nak merantau, kena kuar duit lebih cari umah lagi etc..unless ur wife be left at Johor la..

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »

Anonymous said...

This is very interesting site... 24 3 ohm car audio amplifier when does mesotherapy start to work Wood heated hot tubs Neurontin peripheral neuropathy 2004 2003 Scrabble score sheet print outs game boards Bontril online pay by check Norman dental insurance Hairy muscle stud gay couples